Online Magyar Bajnokság – Eredményhirdetés

November 19-én, vasárnap megrendezésre került a 2021-es Online Magyar Bajnokság eredményhirdetése. Nagy boldogsággal töltött el minket, hogy az idei évben is közel 200 nevezés érkezett be az egyesülethez. A fotópályázaton tanulók és felnőttek egyaránt megméretették magukat a különböző Női fodrász, Férfi fodrász, Smink és Körmös versenyszámokban.
A díjátadót, Hajas László, egyesületi Elnök nyitotta meg, majd az egyesület minden szakágának, egy-egy jeles szakmai képviselője és zsűritagja értékelte a versenyt. Ezen kívül egy meglepetés hírrel is készültünk, ami reméljük a jövő évre nagy motivációt fog nyújtani mindenki számára, aki szeret kreatívan alkotni, fejlődni és nyitott a szakmai versenyek iránt!

2022. április 23-24-én, a Magyar Fodrász-Kozmetikus-Körmös Közhasznú Egyesület nagyszabású Nosztagia Magyar Bajnokságot rendez Balatonfüreden, a régi hagyományok felelevenítéseként! Januártól figyeljétek az oldalainkat, ahol bővebb tájékoztatást adunk a bajnokságról, reméljük tavasszal sokatokkal személyesen találkozunk!

Zsűritagok

EREDMÉNYLISTA
2021. Online Magyar Bajnokság

Gratulálunk minden versenyzőnek!

MEGOSZTÁS

Facebook
Nyomtatás
Email

Megnevezés: Magyar Fodrász-Kozmetikus Közhasznú Egyesület (továbbiakban: Adatkezelő)
Levelezési cím: 1064 Budapest, Vörösmarty Utca 48.
Adószám: 19000613-2-42
Telefon: 06-20-473-15-53
Email: mfkkeiroda@gmail.com
Honlap: https://mfkke.hu
Tárhely szolgáltató neve: Nextserver Kft.
Adatvédelmi Szabályzat: https://nextserver.hu/privacy-policy/

AZ OLDALON LEADOTT JELENTKEZÉSHEZ KAPCSOLÓDÓ ADATKEZELÉSEK

Az Adatkezelő a jelentkezés során a látógató által megadott személyes adatokat kizárólag a regisztrációs folyamat miatt tárolja, mindig bizalmasan és a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli, harmadik félnek nem adja ki. A regisztráció során kitöltött adatok küldése SSL titkosítással ellátott csatornán keresztül történik a Látogató adatainak védelme érdekében.

ADATOK TÖRLÉSÉT AZ ALÁBBI MÓDON KÉRHET

E-mail: mfkkeiroda@gmail.com

A JELENTKEZŐ ADATAINAK NEM JOGSZERŰ KEZELÉSE ESETÉN AZ ALÁBBI HELYEN ÉLHET PANASSZAL

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
Levelezési cím: 1530 Budapest, Postafiók: 5.
Telefon: +36 -1-391-1400
Fax: +36-1-391-1410
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
A rendelettel kapcsolatos információk az alábbi linken tekinthető meg: https://www.adatvedelmirendelet.hu/a-rendelet-szovege/